حجه الاسلام صديقي در سالروز شهادت امام جواد(ع)در جمع نمازگزاران به اهميت ماه ذيالحجه ماه ولايت اميرالمومنين(ع) و اعمال عبادي دهه اول آن اشاره كرد.
مديرفرهنگي دانشگاه ضمن تسليت شهادت امام جواد(ع) گفت: خداوند در قرآن كلمه طيبه را به شجره طيبه تشبيه كرده است. شجره ي طيبهاي كه اصل آن ثابت و فرع آن در آسمان قرار دارد. ايشان سپس به مصاديق كلمه طيبه اشاره كرد و گفت: رسول خدا(ص) به منزله ريشه شجره طيبه و اميرالمومنين(ع) ساقه و حضرت زهرا(س) شاخ و برگ آن و فرزندان آن بزرگوار ميوههاي اين درخت معرفي شدهاند. توحيد و ايمان از مصاديق ديگر شجره طيبه هستند. شجره طيبهاي كه هر زمان به آن مراجعه شود از ميوه با طراوت آن مي توان استفاده كرد همان گونه كه كلمه خبيثه در مقابل كلمه طيبه و شجره خبيثه در مقابل شجره طيبه قرار دارد؛ شجره اي كه قراري براي آن نيست و ارزشي جز سوختن و خاكستر شدن ندارد و انسان ظالم مصداق شجره خبيثه است كه در قرآن از آن به شجره ملعونه نيز ياد شده است.
عضو شوراي فرهنگي دانشگاه گفت: امام جواد(ع) مصداق شجره طيبه است و ظالمين دوران آن حضرت نيز مصداق شجره خبيثه هستند كه قراري براي آنان نيست. امام(ع) شجره طيبهاي بودند كه هر كس به آن روي آورد از ميوه باطراوت آن در مباحث علمي و معنوي و مادي بهرهمند شد. توجه مردم به معنويت و فضايل اخلاقي از ثمره هاي اين شجره طيبه بود چنانچه آن حضرت فرمود: شما نميتوانيد با مال و ثروت در دلهاي ديگران نفوذ كنيد. بهترين راه تسخير قلوب طلاقهوجه و گشاده رويي و اخلاق حسنه است.
مدير فرهنگي دانشگاه گفت: تلاش هاي زيادي در زمان خلفاي عباسي صورت گرفت تا حضرت را به انزواي علمي و فرهنگي بكشانند اما از آن جا كه آن بزرگوار از مصاديق واقعي « في بيوت اذن الله اَن ترفع » بود اين تلاشها راه به جايي نبرد و خداوند همواره بر عزت و اقتدار آن حضرت افزود تا جايي كه تحمل آن حضرت براي حاكميت وقت غير قابل قبول بود و اقدام به شهادت آن امام همام كرد و آن بزرگوار مظلومانه توسط همسر خود به شهادت رسيد.