رونمایی از «طرح ضیافت غدیر» در کاشان

نماینده ولی فقیه در کاشان عنوان کرد: وقتی در طول تاریخ «غدیر» مورد پاسداشت قرار نگرفت حادثه بزرگی مانند عاشورا پدیدار شد.

واقعه «عاشورا» نتیجه غفلت از «غدیر» بود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در دیدار رئیس و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که با هدف رونمایی از «طرح ضیافت غدیر» برگزار شد با تجلیل از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه به برکت اندیشه امام خمینی (ره) اکنون از پیشتازان دانشگاهی در کل کشور است.

وی با اشاره به عید سعید غدیر و عظمت این عید آسمانی اظهار کرد: پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم فرمودند: «اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیکُمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الْإِسْلامَ دیناً» به عبارتی من جشن غدیر را دایر کردم، اما تبیین آن برعهده همگان برای همیشه است.

نماینده ولی فقیه در کاشان با تشبیه رخداد غدیر به راه هدایت بیان کرد: این راه هدایتی است که به امر خدا و تلاش و کوشش پیامبر خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم تأسیس شد؛ اما حفظ، نگهداری و راهداری آن بر عهده مومنان و شیعیان است؛ بنابراین باید در تکریم غدیر کوشا باشیم و وقتی در طول تاریخ این مهم پاسداشت نشد، حادثه بزرگی چون عاشورا پدیدار شد.

واقعه «عاشورا» نتیجه غفلت از «غدیر» بود

سلیمانی متذکر شد: مشروعیت تشیع و اسلام به غدیر است؛ چراکه به فرموده امام باقر علیه‌السلام : «بُنِیَ الْإِسْلَامُ عَلی‏ خَمْسٍ‏: عَلَی الصَّلَاةِ وَ الزَّکَاةِ وَ الْحَجِّ وَ الصَّوْمِ‏ وَ الْوِلَایَةِ وَ لَمْ یُنَادَ بِشَیْ ءٍ کَمَا نُودِیَ بِالْوَلَایَةِ؛ اسلام بر پنج چیز استوار و بنا شده است: نماز، زکات، حج، روزه و ولایت؛ اما ولایت اهل بیت علیهم‌السلام از همه مهم‌تر است؛ بنابراین اگر هر روز هم انسان بتواند برای احیای این میراث گرانبها اقدامی انجام بدهد کاری ارزشمند است.

وی با قدردانی از اقدام شایسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در تکریم و بزرگداشت عید سعید غدیر و سنت حسنه اطعام با برگزاری طرح «ضیافت غدیر» مطرح کرد: در ایام کرونا که امکان برگزاری برخی محافل فراهم نیست، اطعام افراد مستحق و نیازمند امری بسیار نیکو و پسندیده است و در این کار خیر افراد مستحق، میهمان ولایت و امامتند و این اطعام سبد کالای ولایتی و هدیه امامتی تقدیم به آنان است.

رونمایی از «طرح ضیافت غدیر» در کاشان

«طرح ضیافت غدیر» با حضور نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در کاشان رونمایی شد.

رونمایی از «طرح ضیافت غدیر» در کاشان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، میثم عرب‌زاده در دیدار رئیس و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در کاشان که با هدف رونمایی از «طرح ضیافت غدیر» برگزار شد، اظهار کرد: اسلامی و فرهنگی شدن خواسته رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی است، بنابراین تلاش ما حرکت در این مسیر است.

بیشتر بخوانید:

طرح بزرگ ضیافت غدیر در کاشان اجرا می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با قدردانی از حضور مداوم آیت‌الله سلیمانی در برنامه‌های این دانشگاه مطرح کرد: تلاش داریم این مرکز علمی را به سمت و سوی منویات مقام معظم رهبری پیش ببریم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان هم اضافه کرد: بزرگداشت عید غدیر خم که از آن تعبیر به عید اهل بیت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم و عیدالله الاکبر شده از تکالیف و وظائف مومنان و شیعیان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام است.

محمد ناصحی توضیح داد: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی کاشان تصمیم گرفت برای تعظیم این روز بزرگ الهی، نسبت به سنت حسنه اطعام مومنان نیازمند اهتمام ورزد.

تشریح ابعاد فرهنگ‌سازی طرح ضیافت غدیر

وی با اشاره به جزئیات طرح ضیافت غدیر افزود: در این طرح که با مشارکت دانشگاه‌های شهرستان و نهادهای خیریه مردمی برگزار می‌شود، اطعام نیازمندان سطح شهر به صورت هدفمند صورت می‌گیرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به ابعاد فرهنگ‌سازی طرح ضیافت غدیر اشاره کرد و برگزاری چنین مراسمی را موجب تقویت فضای فرهنگی و مومنانه در میان دانشگاهیان عنوان کرد.

ناصحی متذکر شد: قشر فرهیخته دانشگاهی با توجه به شرایط کرونا و مصائب ناشی از آن، همچون گذشته حمایت و دستگیری از نیازمندان را وظیفه و تکلیف مومنانه خود می‌داند، امیدواریم مولای متقیان امیرمومنان حضرت علی علیه‌السلام این حرکت را به عنوان تصدیق محبت‌مان بپذیرد.

انتهای پیام/4078/4062/

1400/04/29