پذیرش دانشجو در رشته تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی و معطر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان از راه‌اندازی رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی و معطر برای نخستین بار در این دانشگاه خبر داد.

پذیرش دانشجو در رشته تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی و معطر

میثم عربزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در کاشان از راه‌اندازی یک رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی و معطر برای نخستین بار در نیمسال تحصیلی 1401-1400 بدون آزمون و با درنظرگرفتن سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان خبر داد.

وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با برخورداری از زیرساخت‌های شایسته و درخور توجه، بستر مناسبی را برای توسعه رشته‌های تحصیلی در شهر تاریخی و کهن کاشان فراهم کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تکمیل بستر آموزشی و ایجاد مجموعه کاملی از رشته‌های کاربردی بر اساس نیاز مخاطبان در مقاطع مختلف از کاردانی تا کارشناسی ارشد و دکتری را ازجمله اهداف این دانشگاه عنوان کرد و افزود: این واحد دانشگاهی در مدت فعالیت 37 سال تلاش و سابقه درخشان خود در راه‌اندازی رشته‌های پرمخاطب و کاربردی موفق عمل کرده است که رشد بیش از 15 درصدی پذیرش دانشجو در سال 1399 در این واحد دانشگاهی گواهی بر این ادعاست.

پذیرش دانشجو در رشته تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی و معطر

عربزاده تعداد رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان را بیش از 100 رشته گرایش عنوان کرد و توضیح داد: با توجه به آغاز ثبت‌نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول 1401-1400 این دانشگاه، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org برای ثبت‌نام صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی از 10 تیر تا 22 تیر 1400 در مقطع کارشناسی ناپیوسته برای شروع تحصیل در مهر 1400در رشته‌های مختلف اقدام کنند.

وی اضافه کرد: حقوق- حقوق ثبتی، مدیریت صنعتی، حسابداری، تربیت بدنی و علوم ورزشی - مدیریت و برنامه‌ریزی ریزی تربیت بدنی، مهندسی حرفه ای معماری، مهندسی حرفه ای مکانیک خودرو، مهندسی حرفه‌ای کامپیوتر نرم‌افزار، مهندسی حرفه‌ای صنایع نساجی، مهندسی حرفه ای الکترونیک کاربردی، مهندسی فناوری مکانیک - تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی تکنولوژی برق - قدرت، مهندسی تکنولوژی برق- قدرت، مهندسی فناوری فناوری شبکه های توزیع برق، مهندسی فناوری مکانیک - ماشین افراز، تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر، طراحی و تکنولوژی دوخت، گرافیک- تصویر سازی، مهندسی اجرایی عمران رشته های این دانشگاه برای تحصیل علاقمندان از کاردانی به کارشناسی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تأکید کرد: این دانشگاه با رشته‌های کاربردی در مجموعه‌های مختلف و امکانات آموزشی، پژوهشی و تسهیلات رفاهی مانند وام‌های صندوق رفاه، تقسیط شهریه، خوابگاه‌ دانشجویی، استفاده رایگان اینترنت پرسرعت در کنار مجموعه کم‌نظیر کارگاهی، آزمایشگاهی، آموزشی و ورزشی پیشرفته به‌عنوان یک برند آموزشی در شمال استان اصفهان مطرح و فرصت بسیار خوبی را برای فرزندان این مرزوبوم و علاقه‌مندان به ادامه تحصیل فراهم کرده است.

متقاضیان می‌توانند برای آشنایی هرچه بیشتر با امکانات و رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به سایت www.iaukashan.ac.ir کنند.

انتهای پیام/4062/

1400/04/29