معزی خبر داد؛ پایان دومین رویداد ملی «فردخت» با 80 اثر برگزیده

دبیر دومین رویداد ملی فردخت از برگزاری مراسم اختتامیه این رویداد ملی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان خبر داد.

پایان دومین رویداد ملی «فردخت» با 80 اثر برگزیده

نگین معزی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در کاشان از برگزاری مراسم اختتامیه دومین رویداد ملی «فردخت» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان خبر داد و اظهار کرد: این مراسم همراه با معرفی آثار برتر روز سه‌شنبه 27 مهر 1400 همزمان با آغاز هفته وحدت در تالار غیاث‌الدین جمشید کاشانی این واحد دانشگاهی برگزار و به برگزیدگان جوایزی نفیس اهدا می‌شود.

وی افزود: با توجه به دغدغه فرهنگی در منطقه کاشان، بهمن 1399 بر آن شدیم رویداد فرهنگی مبنی بر طراحی و دوخت مانتو اجتماع را برگزار کنیم و بسیج جامعه زنان، دانشکده فنی و حرفه‌ای دخترانه فدک و حوزه مقاومت حضرت نرجس این رویداد را برگزار کردند. اسفند 99 برگزیدگان رویداد انتخاب و به آنان به رسم یادبود هدایایی اعطا شد و طرح‌های برگزیده نیز به اتاق اصناف شهرستان کاشان تحویل و در اختیار کارگاه‌های دوخت قرار گرفت و 200 مانتو اسلامی ایرانی وارد بازار شب عید کاشان شد.

پایان دومین رویداد ملی «فردخت» با 80 اثر برگزیده

دبیر دومین رویداد ملی فردخت در کاشان گفت: برای گسترش این رویداد، تیر 1400 از پوستر آن رونمایی و کار خود را آغاز کردیم و نام «فردخت» برای آن در نظر گرفته شد که ریشه در پوشش لباس زنان روستای ابیانه دارد. قرار شد در این رویداد فراتر از طراحی مانتو اجتماع بوده و ست‌های خانواده اسلامی ایرانی تحت پوشش قرار گرفته شود تا به نحوی آثار ارسالی به دبیرخانه شامل ست‌های زنانه مردانه دخترانه، زنانه مردانه پسرانه و یا ست مادر و کودک باشد.

معزی ادامه داد: مهلت ارسال آثار 18 مهر بود و 20 مهر 1400 داوری برای 150 اثر رسیده به دبیرخانه آغاز شد. بیش از 80 اثر با داوری تخصصی به‌عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند و نمایشگاهی برای این آثار از 24 تا 29 مهر در ساعت 9 تا 12 و 17 تا 20 در خانه طباطبایی برگزار می‌شود و بازدید برای همگان رایگان است.

وی یادآور شد: اتاق اصناف، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کاشان، بسیج جامعه زنان و سازمان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با دومین رویداد ملی فردخت همکاری داشته و دانشکده فنی و حرفه‌ای دخترانه فدک کاشان نیز دبیری این جشنواره و داوری آثار را بر عهده داشت.

انتهای پیام/4121/4062/

1400/07/27