عضویت استاد دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت مدیره انجمن فقه تطبیقی ایران

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عضو هیئت مدیره انجمن فقه جزای تطبیقی ایران شد.

عضویت استاد دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت مدیره انجمن فقه تطبیقی ایران

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، عبدالرضا فرهادیان عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با برگزاری انتخابات عضو هیئت مدیره انجمن فقه جزای تطبیقی ایران شد.

انجمن فقه جزای تطبیقی ایران ششم اسفند 1399 مجوزهای لازم را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ کرده و اعضای آن را دانش‌آموختگان حقوق از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کل کشور تشکیل می‌دهند و استادان با مرتبه استادیار پایه 10 به بالا دانشگاه‌ها امکان حضور در هیئت مدیره را دارند.

محمدرسول آهنگران عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، حمید مسجدسرایی عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان، سیدرضا احسان‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد و ابراهیم یاقوتی دانشیار گروه فقه و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز دیگر اعضای هیئت مدیره انجمن فقه جزای تطبیقی ایران را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/4121/4062/

1400/07/27