2 برنامه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در آغاز هفته تربیت‌بدنی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به مناسبت آغاز هفته تربیت‌بدنی و ورزش 2 برنامه ویژه اجرا کرد.

2 برنامه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در آغاز هفته تربیت‌بدنی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان به مناسبت آغاز هفته تربیت‌ بدنی و ورزش گروه کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به سرپرستی عباس مسلمی‌نژاد به قله بزریش کاشان صعود کردند.

این صعود فنی و سنگین به قله 2 هزار و 150 متری بزریش کاشان از مسیر چشمه ماراندئوس توسط 18 کوهنورد صورت گرفت که در مسیر دل‌انگیز از ساعت پنج صبح آغاز شد و به مدت پنج ساعت به طول انجامید.

2 برنامه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در آغاز هفته تربیت‌بدنی

برنامه دیگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نخستین روز هفته تربیت‌بدنی و ورزش حضور کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی در گلزار شهدای گمنام و تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای والامقام بود.

در حاشیه این اقدام به سرپرستی احمد پایدار قهرمان جهان در رشته بدنسازی و دانشجوی رشته تربیت‌بدنی حدود 40 نفر از استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به مدت نیم ساعت فعالیت‌های بدنی و ورزشی انجام دادند.

انتهای پیام/4121/4062/

1400/07/27