استاد دانشگاه آزاد کاشان رتبه دوم مسابقات قرآن کریم را کسب کرد

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان رتبه دوم مرحله کشوری بیست و ششمین دوره مسابقات حفظ کل قرآن کریم را کسب کرد.

استاد دانشگاه آزاد کاشان رتبه دوم مسابقات قرآن کریم را کسب کرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، سمیه مسعودی‌نیا استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان رتبه دوم مرحله کشوری بیست و ششمین دوره مسابقات حفظ کل قرآن کریم مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی را کسب کرد.

بیشتر بخوانید:

درخشش استادان و دانشجویان استان فارس در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

در مرحله کشوری بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی که به صورت مجازی به میزبانی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در دهه دوم رمضان برگزار شد، نمایندگان استان‌های خراسان‌رضوی و همدان رتبه‌های بعدی را در رشته حفظ کسب کردند.

مسعودی‌نیا پیش از این در مسابقات کشوری و استانی حائز رتبه برتر شده بود.

🌸🌸🌸پیام تبریک دکتر میثم عرب زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان بمناسبت افتخار آفرینی استاد دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در مسابقات کشوری حفظ قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی 🌸🌸🌸

استاد گرامی سرکار خانم دکتر سمیه مسعودی نیا

درخشش تحسین برانگیز حضرتعالی در مرحله کشوری بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور موجب مباهات و افتخار خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان شده است.
نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی همواره مورد اهتمام و تاکید بوده و بی شک نقش حافظان، قاریان و حاملان  قرآن کریم در این عرصه شایان توجه است.
اینجانب در این ماه سراسر رحمت و پرفیض نزول قرآن، ماه میهمانی خدا رمضان المبارک کسب رتبه دوم در مرحله کشوری  بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی را به شما سفیر قرآنی و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و آرزوی سلامتی و دوام توفیقات شما را از درگاه ایزد منان خواهانم.

دکتر میثم عرب زاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان