برگزاری جشن بندگی 20 دانش‌آموز دبیرستان سمای کاشان

جشن بندگی دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه سما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار شد.

برگزاری جشن بندگی 20 دانش‌آموز دبیرستان سمای کاشان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان با حضور 20 نفر از دانش‌آموزان و مسئولان، جشن بندگی دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید ملاحسنی در این مراسم با تبریک ورود دانش‌آموزان به سن تکلیف و بندگی حق تعالی خطاب به آنان گفت: ورود انسان به ساحت بندگی معبود توفیق بسیار بزرگی است که باید قدردان آن باشید.

بیشتر بخوانید:

24 دوره آموزشی در حوزه کسب و کارهای نو برگزار می‌شود

این کارشناس مذهبی ادامه داد: داستان‌های زیادی از بزرگان و علمای گذشته وجود دارد که آغاز زمان تکلیف خود را جشن می‌گرفتند و به خودشان تبریک می‌گفتند، خوشحال بودند که به این درجه از لیاقت رسیده‌اند و می‌توانند با خدا سخن بگویند و خدا نیز آنان را مخاطب قرار دهد.

وی با توجه به آغاز زمان تکلیف و انجام عبادات افزود: انسان از ابتدای تولد تا زمانی که از لحاظ جسمی ضعیف و از جهت عقلی، هنوز عقلش کامل نشده است در برابر خدا و دین، مسؤلیتی ندارد؛ (البته در مورد اموال مردم اگر ضایع کند ضامن است)؛ اما از هنگامی که به بلوغ جسمی و عقلی می‌رسد، این آمادگی و شایستگی را پیدا می‌کند که مورد خطاب پروردگارش قرار گیرد، برابر او بایستد، فرمان او را دریافت کرده و با او به عشق‌بازی بپردازد و اطاعتش کند و در پایان نیز به فوز و رستگاری نایل شود.

محمدحسین زاهدی مدیر دبیرستان سمای دانشگاه آزاد اسلامی کاشان هم گفت: 20 دانش‌آموز این دبیرستان با برپایی جشن بندگی ورود خود به سن تکلیف را به شادمانی نشستند.

به گزارش آنا در پایان یک جلد کلام الله مجید، لوح ویژه و هدایایی به دانش‌آموزان شرکت‌کننده در جشن بندگی اهدا شد.

برگزاری جشن بندگی 20 دانش‌آموز هنرستان سمای کاشان

انتهای پیام/4062/