بشریت باید به دامن قرآن و اهل‌بیت پناه ببرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با تأکید بر اینکه باید دستورات قرآن را سیره عمل خود قرار دهیم، گفت: در حقیقت بشریت نیاز دارد تا به دامن قرآن و اهل‌بیت پناه ببرد.

بشریت باید به دامن قرآن و اهل‌بیت پناه ببرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان،دکتر میثم عرب‌زاده در آیین اختتامیه کارگاه تفسیر سوره مبارکه نمل و قدردانی از برگزیدگان مسابقات کشوری قرآن کریم اظهار کرد: باید دستورات قرآن را سیره عمل خود قرار دهیم و هرکسی بسته به جایگاهی که در آن قرار دارد اعم از استاد، کارمند ... باید با الگوگیری از قرآن در خدمت ارباب‌رجوع باشد و در حقیقت بشریت نیاز دارد تا به دامن قرآن و اهل‌بیت پناه ببرد.

وی با بیان خسارات‌های همه‌گیری ویروس کرونا به مباحث خانوادگی و آموزش و به‌ویژه انقطاع فرهنگی عنوان کرد: وظیفه داریم با همتی بلند کمک کنیم تا دانشجویان با حضور در محیط بانشاط دانشگاه و کلاس درس انس بگیرند تا قدری جبران خسارت شود.

بیشتر بخوانید:

استاد دانشگاه آزاد کاشان رتبه دوم مسابقات قرآن کریم را کسب کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با بیان نمونه رفتار مقام معظم رهبری در جربان کوه‌پیمایی گفت: رهبر بزرگوار با حسن خلق و رفتار جوانان را شیفته خود کردند و باعث شد تا حجاب نصب العین رفتار جوانان شود؛ بنابراین اخلاق خسته و رفتار کریمانه راه‌حل برخورد با معضلات است.

بشریت باید به دامن قرآن و اهل‌بیت پناه ببرد

به گزارش آنا، در این آیین ازدکتر سمیه مسعودی‌نیا استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان و رتبه دوم بیست و ششمین دوره مسابقات کشوری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی و زینب خانی دانشجوی حافظ قرآن کریم با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

1401/02/12