سمایی‌ها معلمان نمونه شهرستان کاشان شدند

دو نفر از معلمان مجتمع مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به عنوان معلمان نمونه این شهرستان انتخاب و معرفی شدند.

سمایی‌ها معلمان نمونه شهرستان کاشان شدند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، زینب بذرافشان و راحله اربابی معلمان پایه اول دخترانه و پسرانه سمای دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در آیینی به عنوان معلمان نمونه شهرستان کاشان انتخاب و معرفی شدند.

بیشتر بخوانید:

برگزاری جشن بندگی 20 دانش‌آموز دبیرستان سمای کاشان

برخی از مهم‌ترین شاخص‌های انتخاب معلم نمونه در شهرستان کاشان شامل داشتن فعالیت ‌های علمی، آموزشی و پژوهشی، تولید محتوای آموزشی در فضای مجازی، کمک به توانمندسازی علمی دانش آموزان و داشتن خلاقیت و ابتکار به‌ویژه در دوران کرونا بوده است.

مجتمع فرهنگی آموزشی سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان از مهر 1397 کار خود را آغاز کرد و اکنون بیش از هزار و 600 دانش‌آموز از مقاطع پیش دبستانی، دبستان، متوسطه اول، هنرستان فنی حرفه‌ای و تخصصی تربیت بدنی در بخش‌های دخترانه و پسرانه با بیش از 100 آموزگار، معلم و کادر آموزشی در این مجتمع فعالیت مشغول هستند.

1401/02/17