۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ خرداد
1398/12/13 نحوه برگزاری مجازی دروس معارف
نحوه برگزاری مجازی دروس معارف
با سلام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز
در راستای جبران تعطیلی کلاس های آموزش حضوری، به لطف خداوند و همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، امکان برگزاری کلاس های مجازی دروس گروه معارف اسلامی فراهم گردیده است، خواهشمند است با توجه به موارد ذیل از این فرصت بهره مند گردید:
1) برای جبران یک جلسه کلاس حضوری، می بایست حداقل دو جلسه آموزش مجازی از لیست پیوست، اخذ و گذرانده شود، به ازای هر جلسه مازاد با نظر مدرس مربوطه تا دو نمره تعلق می گیرد.
2) شرکت در کلاس های مجازی، چهار نمره از بیست نمره آزمون پایان نیم سال را شامل خواهد شد.
3) فرآیند انتخاب واحد از سایت رسمی آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس https://ec.nahad.ir انجام می شود.
4) به دانشجویان عزیز توصیه می شود برای بهره مندی از این فرصت، مراجعه به سامانه را به روزهای آخر بازه زمانی موکول نفرمایید.