۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ خرداد
1398/12/17 آموزش مجازی دانشگاه
آموزش مجازی دانشگاه
با عنایت به دستورالعمل سازمان مرکزی، حضور دانشجویان در کلاسهای مجازی، الزامی بوده و مطابق آیین نامه آموزشی در صورت غیبت بیش از حد مجاز، دروس حذف می گردد. غیبت دانشجویان بصورت اتوماتیک توسط سامانه اموزش مجازی ثبت می گردد. کلاسها تا 28اسفندماه دایر و مجدد از 5 فروردین ماه شروع خواهد شد.

شماره تلفن پشتیبانان فنی جهت رفع مشکلات
1- آقای عبداللهی

2-آقای صادقی

دانشجویان گرامی

با عنایت به دستور سازمان مرکزی تقویم آموزشی نیمسال دوم (نیمسال جاری) و همچنین تاریخ امتحانات پایانترم تغییر نخواهد کرد. لذا اساتید محترم موظف به برگزاری کامل کلیه دروس تئوری بصورت مجازی می باشند.

در خصوص دروس تئوری - عملی اساتید موظف به ارایه کلاسهای تئوری بصورت مجازی برای بخشهای نظری درس بوده و بخش عملی بصورت فشرده و بعد از برقراری شرایط عادی برگزار گردد.

در خصوص دروس صرفا عملی به استحضار می رساند این کلاسها پس از برقراری شرایط عادی بصورت فشرده برگزار خواهد گردید.

از انجاییکه پیش بینی ارگانها، دستگاهها و سازمانهای پزشکی و بهداشتی در خصوص زمان کاهش پیک بیماری رایج این روزها، اواخر اردیبهشت ماه می باشد، ابلاغ برگزاری کلاسها بصورت مجازی، بر اساس چنین پیش بینی هایی صورت پذیرفته است.

بدیهی است که همگی ما از مشکلات، محدودیتها و سایر مشکلات برگزاری کلاسها بصورت مجازی اگاه هستیم، اما در شرایط کنونی که با یک بحران ملی روبرو می باشیم و بحث مرگ و زندگی مردم مطرح می باشد، باید نهایت همراهی را در این خصوص داشته باشیم. لذا با توجه به دستورالعمل سازمان مرکزی تا زمانی که شرایط به حالت عادی برنگشته است، واحدهای دانشگاهی موظف به برگزاری کلاسها بصورت مجازی بوده و طبیعتا حضور دانشجویان در این کلاسها الزامی می باشد. امیدواریم هر چه سریعتر شرایط به حالت عادی برگشته و کلاسها به

صورت حضوری برگزار گردد.

از همکاری تمامی دانشجویان سپاسگزار هستیم

---------------------------------------------------------------------------------------------------

سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس زیر در دسترس می باشد

منوی اصلی وب سایت دانشگاه--------منوی دانشجویان--------سامانه آموزش مجازی

پس از انتخاب و جهت ورود به سامانه

نام کاربری:شماره دانشجوییak

رمز عبور:شماره دانشجویی

وارد می شود

مثال نام کاربری:ak96453575

رمز عبور:96463575

دانشجوی گرامی  بعد از ورود به سامانه آموزش مجازی ابتدا افزونه کلاس آنلاین  را  از قسمت نرم افزارهای مورد نظر دانلود و نصب نمایید.

ویژه کامپیوتر و لپ تاپ