۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ فروردين
1398/12/22 گفتم که نه وقت سفرت بود چنین زود      گفتا که نگو مصلحت دوست در این بود
گفتم که نه وقت سفرت بود چنین زود گفتا که نگو مصلحت دوست در این بود
دکتر بابک فخیمی : عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در جوار رحمت الهی آرام گرفت : روحش قرین رحمت الهی

پیام تسلیت جناب اقای دکتر نجفی ریاست محترم دانشگاه ازاد اسلامی استان اصفهان به مناسبت درگذشت استاد ارجمند جناب اقای دکتر بابک فخیمی

------------------------------

سفر از این دنیا، آشکارترین تفسیر فلسفـه ی خلقت در گیتی است و مشیت الهی نیز بـر آن تعلق گرفـته است.

خبر درگذشت استاد گرانقدر جناب دکتر بابک فخیمی موجب تاثر و تالم قلبی اینجانب گردید. با اندوهی فراوان فقدان این عزیز از دست رفته را به جامعه‏ ی دانشگاهی به ویژه همکاران محترم آن مرحوم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تسلیت و تعزیت عرض می‌نماییم. از خداوند منّان برای آن مرحوم، علوّ درجات و رحمت واسعه‌ی الهی و برای بازماندگان گرانقدر و بستگان ارجمند، صبر و شکیبایی در تحمّل این مصیبت مسألت دارم.

پیام تسلیت حجه الاسلام حاج اقای حیدری

مسیول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های ازاد اسلامی استان اصفهان به مناسبت درگذشت جناب اقای دکتر بابک فخیمی

-------------------------------

وبشّرالصابرین الذین إذا أصابتهم مصیبة قالوا إنّالله وإنّاإلیه راجعون

برادر ارجمند جناب آقای دکتر زینلی

باسلام وتحیّت؛

خبر ناگوار و تأثرانگیز درگذشت عضوی فرهیخته وخدمتگزار از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی استان ، جناب آقای دکتر بابک فخیمی(ره) موجب تأثّر و تألّم خاطر اینجانب گردید.

اینجانب سوگمندانه درگذشت آن عزیز سفرکرده را به جنابعالی،همچنین جناب حجت الاسلام والمسلمین صدیقی و تمامی عزیزانمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دارالمؤمنین کاشان تسلیت عرض نموده و رحمت و مغفرت الهی و علوّ درجات را برای آن مرحوم و صبر جمیل و اجرجزیل برای بازماندگان داغدار ایشان از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کاشان دکتر زینلی

حیات معنوی و قُربِ اِلی الله زیباترین پیام فرشته مرگ است که انسان را از خاک به افلاک سوق می‌دهد تا انسان در جوار رحمت خداوند آرام بگیرد و از کوثر بیکران مغفرت او بهره‌مند شود.

این پیام می‌افزاید: هرکه در میدان عشق به خداوند عاشق‌تر و وظیفه‌شناس‌تر؛ از رحمت واسعه او بیشتر بهره‌مند شد. عروج از دنیای خاکی اوج کمال معنوی انسان عاشق است‌ و امروز استادی فرزانه و عاشق و خدوم که زحمات خالصانه او برای همیشه در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی ماندگار خواهد ماند، از جمع فرهیختگان و خانواده دانشگاه در جوار رحمت حق آرام گرفت. دوست عزیز فرزانه‌ای که در کمال بهت و ناباوری ما را به غم فراق خود مبتلا کرد و برای همیشه ما را از نعمت علم و تجربه خود محروم کرد.

در ادامه این پیام آمده است: این‌جانب به نمایندگی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان فقدان جناب آقای دکتر بابک فخیمی را به جامعه دانشگاهی و علمی و خانواده محترم ایشان تسلیت گفته و از خداوند منان علو درجات را برای آن عزیز سفرکرده خواستارم.