۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ فروردين
1398/12/26 اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شی
اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شی

حجت الاسلام ارمی عضو هیات علمی و مدیر گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ، امام جمعه اسبق شهر قمصر و از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس بر اثر ابتلا به بیماری کرونا به دیدار حق شتافت

پیام تسلیت ریاست دانشگاه دکتر حسین زینلی

اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شی"
در روزهایی که خانواده دانشگاه آزاداسلامی واحد کاشان عزادار از دست دادن استاد عزیز خود، دکتر بابک فخیمی بود، شوکی دیگر بر پیکره این دانشگاه وارد گردید. خبر درگذشت استاد گرانقدر حضرت حجه الاسلام والمسلیمن حاج آقای ارمی موجب تاثر و تالم قلبی اینجانب گردید. حجه الاسلام ارمی جلوه ای از مصداق " من یتق الله یجعل له مخرجا" بود. شخصیتی که تقوا و علم و عمل را به هم آمیخت و قلب خود را به نور علم و عمل منور نمود. ایشان عمر پر برکت خود را در راه خدمت به حوزه و دانشگاه و "عیال الله" سپری کرد، خدمات ارزنده این عالم ربانی و استاد دانشگاه در سنگر امامت جمعه و خدمت به نسل جوان چون برگ زرینی در یاد و خاطره همه اهل علم و قلم و اندیشه برای همیشه باقی خواهد ماند. او تربیت شده حوزه و دانشگاه بود، روحانی خدوم و راستینی که عمر با برکت خود را در راه خدمت و معرفت افزایی برای نسل جوان سپری کرد. اینجانب به نمایندگی از هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان فقدان حجه الاسلام والمسلیمن حاج آقای ارمی را به جامعه دانشگاهی و حوزوی و خانواده محترم ایشان تسلیت گفته و از خداوند منان علو درجات را برای آن عزیز سفر کرده خواستارم.
حسین زینلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان