۱۳۹۹ شنبه ۸ آذر
با حضور مسئولان؛

چهارشنبه 14 آبان 1399 ساعت 14:02
معاون جدید آموزش‌های عمومی و مهارتی واحد کاشان معرفی شد
معاون جدید آموزش‌های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با حضور مسئولان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، صبح امروز در نشست هیئت رئیسه و مدیران مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، معاون جدید آموزش‌های عمومی و مهارتی این واحد دانشگاهی معرفی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در این نشست با قدردانی از خدمات ارزشمند و قابل توجه سیداصغر خادم، حکم مسئولیت مهدی اسماعیلی به‌عنوان معاون جدید آموزش‌های عمومی و مهارتی (سما) این واحد دانشگاهی را به وی اعطا کرد.

دکترمیثم عرب‌زاده با تشریح اقدامات و فعالیت‌های چشمگیر مجتمع مدارس سمای واحد دانشگاهی کاشان اظهار کرد: با تلاش بی‌شائبه و چشمگیر همکاران مجموعه مدارس سمای کاشان از وضعیت مطلوب و شایسته‌ای برخوردار است و در این زمینه باید با کوششی مبتنی بر برنامه، کیفیت آن را بیش‌ازپیش افزایش دهیم.

به گزارش آنا، دکترمهدی اسماعیلی عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان است و پیش از این مدیر مرکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین (دانش‌محور) این واحد دانشگاهی بود.