۱۳۹۹ شنبه ۸ آذر
ظرفیت‌های آزمایشگاهی؛ خدمات تحقیقاتی / خوشدل‌مفرد در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

سه شنبه 27 آبان 1399 ساعت 11:11
5 آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در مسیر اخذ استاندارد ایزو
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با بیان اینکه برای اخذ استاندارد ایزو در پنج آزمایشگاه این دانشگاه اقدامات لازم صورت گرفته است، بیان کرد: این آزمایشگاه‌ها عضو سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) هستند.

حسین خوشدل‌مفرد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کاشان درباره ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: بیش از 30 باب آزمایشگاه و 10 باب کارگاه در این واحد دانشگاهی وجود دارد و تعداد دروس عملی زیادی در این آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها تدریس می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی دستگاه‌های آزمایشگاه واحد کاشان مانند آزمایشگاه‌های نساجی، فرش، خاک و بتن بسیار شاخص هستند، عنوان کرد: آزمایشگاه‌های این دانشگاه در رشته‌های فنی و مهندسی، پیراپزشکی و فرش دارای رتبه همکار استاندارد هستند.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با بیان اینکه برای اخذ استاندارد ایزو در پنج آزمایشگاه اقدامات لازم صورت گرفته است، بیان کرد: این پنج آزمایشگاه عضو ساها (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) هستند.

اهمیت ویژه به کارآفرینی و مهارت‌افزایی دانشجویان

آزمایشگاه واحد کاشان

خوشدل‌مفرد با بیان اینکه آماده ارائه خدمات به  فعالان عرصه تحقیق و پژوهش هستیم، تأکید کرد: یکی از آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عضو سامانه ساتا (سامانه آزمایشگاه‌های تحقیقات آزاد) است.

وی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان از ابتدا به کارآفرینی و مهارت‌افزایی دانشجویان اهمیت ویژه‌ای داده از این رو به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها اهتمام داشته است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان افزود: رویکرد دیگر این دانشگاه درآمدزایی و انجام تحقیقات غیردرسی در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها بوده که در این زمینه خدمات آزمایشگاهی به ارگان‌های شهرستان کاشان به‌خصوص شهرداری توسط آزمایشگاه خاک و بتن صورت می‌گیرد.

آزمایشگاه واحد کاشان

انتهای پیام/4078/