۱۳۹۹ چهارشنبه ۱ بهمن
دکترعرب‌زاده خبر داد؛

شنبه 06 دی 1399 ساعت 14:29
کسب عنوان دومی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در جشنواره طرح پویش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان از کسب عنوان دومی این واحد دانشگاهی در جشنواره طرح پویش استان اصفهان خبر داد.

دکتر میثم عرب‌زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کاشان درباره مقام دومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در جشنواره طرح پویش استان اصفهان اظهار کرد: این واحد دانشگاهی توانست مقام دوم واحدهای برتر جشنواره طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل دانشجو) دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان را کسب کند.

وی افزود: جشنواره پویش با مشارکت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد و از دانشجویان برتر فعال، شرکت‌ها و سراهای نوآوری فعال برتر قدردانی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: در حقیقت نتیجه طرح ابتکاری پویش اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی و تربیت فارغ‌التحصیلان ماهر و کارآفرین و مورد نیاز جامعه و صنعت است.