۱۴۰۰ سه شنبه ۱۶ آذر

تجلیل از 40 برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

چهارشنبه 17 دی 1399 ساعت 16:07
تجلیل از 40 برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان
40 نفر از محققان، پژوهشگران، مخترعان، مؤلفان و منتخبان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با حضور امام جمعه این شهرستان تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان در آیینی با حضور آیت‌الله عباسعلی سلیمانی  امام  جمعه از 40 نفر از محققان، پژوهشگران، مخترعان، مؤلفان و منتخبان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با تقدیم لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در این مراسم گفت: در یک‌سال اخیر و با شیوع ویروس کرونا متأسفانه مانند دیگر عرصه‌ها، آموزش نیز تحت‌تأثیر قرار گرفت و ممکن است در صورت غفلت لطمات جبران‌ناپذیری به پیکره آموزش عالی کشور از سوی آسیب‌های آموزش مجازی وارد شود.

میثم عرب‌زاده با بیان اینکه در عصر جدید جهانی‌شدن دانش و علم ارتباط نزدیکی با اقتدار ملی کشورها دارد، بیان کرد: علم امروزه مرزهای بین‌المللی را درنوردیده و فرا‌ملی شده به‌طوری که همکاری علمی بین‌المللی به‌عنوان یکی از رویکردهای نوین کشورها در صحنه جهانی از اهمیت فراوانی برخوردار است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان افزود: علم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌های تمدن بشری محصول تلاش دسته جمعی افکار بشری است به‌طوری که همه در تولید آن نقش اساسی دارند.

این استاد دانشگاه  تأکید کرد: اگر دانشگاه بخواهد رشد کند باید در راستای تبادلات علمی در عرصه بین‌المللی گام بردارد.

عرب‌زاده گفت: توسعه سرای نوآوری فرش ماشینی، حمایت از شرکت‌های شتاب‌دهنده‌ها و همکاری‌های مطلوب با بنیاد برکت ستاد اجرایی امام‌خمینی در دستور کار واحد کاشان قرار دارد و به‌زودی همکاری آنان با دانشگاه آزاد اسلامی کاشان نهایی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص در کنار این همه تجهیزات و منابع از اولویت اساسی برخوردار است و بر این اساس تمام استادان محقق و پژوهشگر در این زمینه و به‌ویژه برای تربیت کارآفرین باید وارد میدان شوند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیان کرد: درصدد هستیم با استفاده از ظرفیت تمام گروه‌های آموزشی دانشگاه در کارآفرینی و آموزش مهارت گام برداریم.

حسین خوشدل معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز دستاوردهای علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی را  در سال گذشته یادآور شد و گفت: به این اندازه قانع نیستیم و انتظار داریم استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه با تمام وجود برای تولید علم و دانش وارد میدان شوند.