۱۳۹۹ چهارشنبه ۱ بهمن
1399/10/19 نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان :استادان دانشگاه با تمام همت وارد عرصه علم و پژوهش شوند

استادان دانشگاه با تمام همت وارد عرصه علم و پژوهش شوند

چهارشنبه 17 دی 1399 ساعت 15:53
استادان دانشگاه با تمام همت وارد عرصه علم و پژوهش شوند
نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان گفت: استادان و محققان دانشگاهی سردمداران عرصه علم و پژوهش هستند و باید با تمام همت خود وارد این عرصه مهم شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان،  آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در مراسم  تجلیل از پژوهشگران، محققان، مولفان، مخترعان و منتخبان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با قدردانی از تلاش‌های استادان پژوهشگر اظهار کرد: استادان و محققان سردمداران عرصه علم و پژوهش هستند و با تمام همت خود باید وارد این عرصه مهم شوند.

وی با بیان اینکه در دین به‌هیچ عنوان محدودیت علمی وجود ندارد، افزود: اگر محدودیتی در این زمینه در دین وجود دارد به ظرفیت عالم بر‌می‌گردد به‌طوری که عالم ممکن است ظرفیت نگهداری آن علم را نداشته باشد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان بیان کرد: آنچه که در دین مطرح است، محتوای باز و عام علم است به‌گونه‌ای که اگر ظرفیت انسان ایجاب کند، می‌تواند همه علوم را فراگیرد.

سلیمانی با بیان اینکه هویت علم بین‌المللی و گسترده بودن آن است، گفت: برای فراگیری علوم مختلف عالم دین یا باید ظرفیت داشته باشد یا این ظرفیت را در خود ایجاد کند.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه دین مبین اسلام و به‌ویژه قرآن، تابلو ورود ممنوع را بر پیشانی هیچ علمی نزده است، گفت: دین هرگونه افزون‌طلبی و بسیار‌جویی را حرص مذموم مطرح کرده است؛ اما افزون‌طلبی علمی را ممدوح می‌داند؛ زیرا حرص در علم را ارزشمند می‌داند.

نماینده ولی فقیه در کاشان افزود: با توجه به اینکه ایران به گفته پیامبر مکرم اسلام(ص) سرزمین فراگیری علم معرفی شده امروز مشاهده می‌کنیم  به برکت انقلاب اسلامی و نظام ولایی و منویات رهبر معظم انقلاب جمهوری اسلامی ایران در مسیر رسیدن به قله‌های بلند استانداردهای علمی با شتاب چشمگیری در حرکت است.

به گزارش آنا در این آیین از بیش از 40 نفر از محققان، پژوهشگران، مخترعان، مولفان و منتخبان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با تقدیم لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.