۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
1399/11/14 آغاز برنامه های ایام الله دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با ادای احترام به مقام شهیدان
دانشگاه همراه با انقلاب/20 حجت‌الاسلام صدیقی مطرح کرد؛

تبدیل تهدیدها به فرصت‌ با تجربه 42 ساله انقلاب اسلامی

یکشنبه 12 بهمن 1399 ساعت 15:50
تبدیل تهدیدها به فرصت‌ با تجربه 42 ساله انقلاب اسلامی
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: با تجربه 42 ساله انقلاب اسلامی ایران توانسته‌ایم تهدیدها را به فرصت‌ها تبدیل کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، حجت‌الاسلام ماشاالله صدیقی در جمع رئیس، معاونان، استادان،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با تبریک ایام‌الله  12 بهمن و چهل‌و‌دومین  سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امروز عزت و اقتدار انقلاب اسلامی با نام امام‌خمینی(ره) قرین و این انقلاب در همه دنیا با نام آن جلوه ایمان و تقوا شناخته شده است.

وی گفت: فرزندان انقلاب از همان روزهای نخست تا به امروز در همه صحنه‌ها درخشیدند و قدرت و صلابت انقلاب را به رخ دشمنان کشیدند و جوانه‌های امید و رهایی از ظلم ظالمان و استکبار را در قلب مستضعفان جهان بارور ساختند.

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیان کرد: امروز با رهبری عالمانه و مدبرانه سکان‌دار نظام  مقام معظم رهبری، انقلاب در مسیر رسیدن به  اوج عزت و بالندگی خود مقتدرانه در حال حرکت است، هرچند در طول این سال‌ها دشمنان داخلی و خارجی از هیچ جنایت و خیانتی برای ضربه‌ به آرمان‌های نظام کوتاهی نکردند.

این مبلغ مذهبی مطرح کرد: نفوذی‌هایی که منافقانه از همه فرصت‌ها استفاده کردند به لطف خداوند شرمنده‌تر از گذشته رسوا شدند؛ هرچند چهره‌های نفاق در قالب‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدون برای رسیدن به اهداف خود تلاش می‌کنند، همان گونه که با حضور رسول خدا(ص) در مدینه از هیچ تلاشی فروگذار نکردند، گاهی در قالب مسجد ضرار به دنبال اغفال مؤمنین و ضربه زدن به اصل اسلام بودند و گاه در زیر چتر سوگندهای دروغ خود را پنهان کردند.

صدیقی در تشریح منافقان صدر اسلام افزود: آنان در استفاده از نعمت‌ها و منافع شخصی پیشگام بودند و در نقمت‌ها و سختی‌ها خانه‌نشین و منتقد بودند و گاه سوگند یاد می‌کردند که اگر بتوانیم به شما کمک می‌کنیم در حالی که کمک و یار دشمن بودند، اخبار مدینه را منتقل می‌کردند و بعد سوگند می‌خوردند که ما جاسوسی نکردیم، در حالی بود که به برکت اسلام و نهضت بزرگ رسول خدا(ص) در مبارزه با طاغوت‌ها در آسایش و سلامت در جامعه زندگی می‌کردند.

وی گفت: این تجربه 42  ساله انقلاب است که ما توانسته‌ایم تهدیدها را به فرصت‌ها تبدیل کنیم و در عرصه بزرگ علمی گاهی در کنار قدرت‌های بزرگ علمی دنیا قرار بگیریم و بدون شک ما برای همه آنها هزینه پرداخته و می‌کنیم و بر این باوریم که در بحران‌های سخت خون شهدا و مردان بزرگ اسلام انقلاب را بیمه کرده است.

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیان کرد: امروز ما آثار خون شهید سپهد سلیمانی و شهید فخری‌زاده و مدافعان حرم و شهدا را به‌خوبی در پویایی و بالندگی انقلاب حس می‌کنیم و می‌بینیم آنهایی که با تحریم‌ها و دشمنی‌ها ترامپ‌گونه به‌دنبال فروپاشی انقلاب بودند، کتاب زندگی  سیاسی آنها ورق ورق شده است و به‌زودی هر برگی از آن به دست توفان انقلاب و انقلابیون جهان به توفان خشم سپرده می‌شود.

صدیقی اظهار کرد: دولت‌مردان جدید آمریکا عملکرد شکست‌خورده دیگران را تجربه نکنند و بدانند ملتی که مردان آن به دنبال شهادتند از تهدید نمی ترسند.

به گزارش آنا، ادای احترام به مقام شامخ امام و شهدا، برپایی نمایشگاه عبرت‌آموز خاندان ویرانی، و تصاویر انقلاب اسلامی در دارالمؤمنین کاشان، ایستگاه نشاط و ورزش از دیگر برنامه حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به مناسبت چهل‌و‌دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در این دانشگاه است.همچنین امور ورزشی دانشگاه آزاداسلامی واحد کاشان بمناسبت فراررسیدن دهه مبارک فجرمجموعه مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان وکارکنان این واحددانشگاهی رادررشته های دارت ، تنیس روی میز وفوتبالدستی راآغازنموده وازتاریخ12 لغایت20بهمن ماه این مسابقات ادامه خواهدداشت وبه نفرات برتر جوایز ارزشمندی اهداخواهد گردید. معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد کاشان