۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
1399/11/27 استقبال از پیشنهادها برای ارتقای فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس سما
استقبال از پیشنهادها برای ارتقای فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس سما
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان عنوان کرد؛

استقبال از پیشنهادها برای ارتقای فعالیت‌ آموزشی و پرورشی مدارس سما

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با بیان اینکه عزم قطعی در مجتمع مدارس سمای کاشان کیفیت‌بخشی مداوم در آموزش و تربیت است، عنوان کرد که از پیشنهادها برای ارتقای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی استقبال می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، دکتر میثم عرب‌زاده در جمع مدیران و معلمان مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: اکنون مجموعه مدارس سمای واحد کاشان در رتبه نخست استان اصفهان قرار دارد و از جایگاه مطلوبی در سطح کشور برخوردار است.

وی با اشاره به تلاش‌های دوچندان آموزش در شرایط کرونایی عنوان کرد: معلمان با تمام وجود تلاش می‌کنند و قدردان این تلاش‌های ارزشمند هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان اضافه کرد: از پیشنهادها برای ارتقای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس سما استقبال می‌کنیم و بر این اساس ایجاد کارگروه‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

عرب‌زاده ادامه داد: خوشبختانه وضعیت پرداخت حقوق و دستمزد، حق بیمه و ... مدیران و معلمان سما مطلوب بوده است.

تحصیل بیش از یک‌هزار و 200 دانش‌آموز در مدارس سمای کاشان

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان نیز گفت: از پیش دبستان تا متوسطه در دو بخش دختران و پسران اکنون بیش از یک‌هزار و 200 دانش‌آموز در مجموعه مدارس سما با حدود 100 نفر در کادر آموزشی، اداری و.. مشغول به فعالیت هستند.

مهدی اسماعیلی افزود: به‌منظور پرهیز از موازی‌‌کازی در مدارس کارگروه‌های مختلفی ایجاد شده تا به اتخاذ تصمیم مناسب برای ارتقای هرچه بیشتر امور همت گماریم.

وی، پژوهش و تحقیق را لازمه نیل به اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت دانست و تبیین کرد: معلمان باید همواره دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی را سرلوحه کار خود قرار دهند و اگر بخواهیم مسلط بر امر آموزش دانش‌‌آموزان باشیم، چاره‌ای جز این نداریم.