۱۴۰۰ يکشنبه ۲۲ فروردين
1399/12/16 غرس نهال در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس
همزمان با هفته منابع‌ طبیعی صورت گرفت؛

پنجشنبه 14 اسفند 1399 ساعت 17:10
غرس نهال در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس
همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس و مسئولان غرس نهال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان انجام گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری با حضور سیدجواد ساداتی‌نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل دکترمیثم عرب‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان و سایر مسئولان، مراسم  روز درختکاری در این دانشگاه برگزار شد.

در حاشیه این مراسم که هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان هم حضور داشتند، سید‌جواد ساداتی‌نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در سخنانی گفت: با کمک اصحاب رسانه درختکاری باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و همگان در زمینه کاشت نهال همت کنند.

وی با تأکید بر اهمیت فوق‌العاده درختکاری و حفظ محیط‌زیست بیان کرد: این مناسبت نشان‌دهنده اهمیت حوزه محیط‌زیست و منابع طبیعی در سابقه ایرانی و اسلامی کشور ما بوده و دین مبین اسلام هم بر آن صحه گذاشته است.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران‌و‌بیدگل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این رویداد بزرگ اهمیت موضوع درختکاری و حفظ منابع طبیعی را در همه سطوح به مردم و مسئولان یادآوری می‌کند، افزود: باید با موضوع حفاظت از محیط‌زیست به عنوان اصل اساسی در زمینه پیشرفت پایدار کشور تجدید آرمان شود.

به گزارش آنا، با همت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی کاشان کاشت چند هزار اصله نهال در قسمت‌های مختلف این دانشگاه آغاز شده است.

گفتنی است پس از آیین درختکاری نشست خبری دکتر سیدجواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی ،آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با خبرنگاران و اصحاب رسانه ، همچنین نشست تخصصی با هیات رئیسه دانشگاه ازاد اسلامی واحد کاشان به منظور بررسی مسائل و مشکلات واحد برگزارشد.