۱۴۰۰ يکشنبه ۲۲ فروردين
ناصحی مطرح کرد؛

دوشنبه 18 اسفند 1399 ساعت 15:27
عمق‌بخشی به تعالیم دینی با برگزاری دوره بینش مطهر
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیان کرد: هدف از دوره ملی بینش مطهر عمق‌بخشی به تعالیم دینی و زمینه‌ساز اندیشه نسل ظهور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، دکترمحمد ناصحی در نخستین جلسه حضوری طرح ملی بینش مطهر  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: دوره ملی بینش مطهر با محور آثار شهید مرتضی مطهری و با اهدافی مانند کادرسازی و کادریابی تربیت مربی و مدرس، ایجاد نظام فکری منسجم برای پاسخگویی به شبهات و زمینه‌ساز اندیشه ظهور است.

وی با تبیین شخصیت شهید مطهری بیان کرد: شهید مطهری از شخصیت‌های برجسته و کم‌نظیر در تاریخ اسلام و یکی از دانشمندان اسلام‌شناس و محققان توانا به‌شمار می‌رود که با تلاش و با مجاهدت فراوان توانست در تمام رشته‌های معارف اسلامی، صاحبنظری ژرف‌اندیش و محققی دقیق و در پاره‌ای از حوزه‌ها مانند فلسفه، فقه و اصول در قله اجتهاد قرار داشت.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان اظهار کرد: استاد مطهری با افکار و اندیشه‌های ناب و اصیل خود، آثار و نتایج بزرگی را در زمینه‌های گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی میان حوزویان و دانشگاهیان بر جای گذارد.

این استاد دانشگاه افزود: شهید مطهری با مجهزکردن خویش به علوم روز و نیز تحقیق درباره اسلام و تعالیم حیات‌بخش آن و فهم دقیق آن در برابر انبوه تهاجمات و شبهات مختلف ایستادگی کرد و با منطق و استدلال به مبارزه با افکار الحادی، التقاطی و متحجرانه پرداخت و اسلام را به‌دور از هرگونه تحریف و بدعت و کژاندیشی معرفی کرد و با این اقدام از خود نامی جاودانه و ماندگار در تاریخ باقی گذاشت.

ناصحی با تأکید بر فرصت ارزشمند ماه رجب برای خودسازی و تزکیه نفس گفت: یکی از مراقبت‌های مهم در این ماه به‌یادداشتن حدیث «فرشته‏ دعوت‏‌کننده» است که از پیامبر(ص) روایت شده است، پیامبر اکرم فرمود که خدای متعال در آسمان هفتم فرشته‌ای را قرار داده که به او «دعوت‏‌کننده» گفته می‌شود. هنگامی که ماه رجب فرامی‏‌رسد، این فرشته در هر شب این ماه تا صبح می‌گوید که خوشا به حال تسبیح‌کنندگان خدا، خوشا به حال فرمانبرداران خدا. خدای متعال می‌فرماید که من همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند، فرمانبردار کسی هستم که فرمانبردارم باشد و بخشنده‏ کسی هستم که از من طلب بخشش کند.

دکترمیثم عرب‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان هم با قدردانی از نگاه بلند برای برگزاری این دوره علمی و کاربردی گفت: در این دوران پرشبهه به این مفاهیم بلند و نورانی نیاز است و امیدواریم به اهداف مدنظر برای استادان و کارکنان دست یابیم.

محمد احمدی‌زاده مدرس دوره نیز از اهداف، روش تدریس و سرفصل مباحث نکاتی را بیان کرد.

به گزارش آنا، ارتقای استادان طبق ماده یک فرهنگی، استفاده از استادان برتر برای تدریس در دوره‌های بینش مطهر در سطح شهرستان‌ها و نهادها، اولویت جذب اعضای هیئت‌علمی در فراخوان 1399 به بعد، دوره تخصصی ضمن خدمت برای کارکنان فرهنگی دانشجویی و دوره عمومی ضمن خدمت برای تمام کارکنان، از مزایای شرکت در دوره ملی بینش مطهر است، این دوره علاوه بر شیوه مجازی روزهای یکشنبه و دوشنبه هر هفته تا پایان خرداد 1400  به صورت حضوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار می‌شود