۱۴۰۰ يکشنبه ۲۲ فروردين
1399/12/26 دوره فعلی فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی با ایده و فناوری همراه است
دوره فعلی فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی با ایده و فناوری همراه است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان:

دوشنبه 25 اسفند 1399 ساعت 16:58
دوره فعلی فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی با ایده و فناوری همراه است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره فعلی از آموزش‌محوری محض به سمت ایده و فناوری حرکت کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، میثم عرب‌زاده در جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیان کرد: به لطف الهی و همت مجموعه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شتاب‌دهنده سرای تخصصی فرش ماشینی دانشگاه به بهره‌برداری رسید و مورد تمجید قرار گرفت.

وی ادامه داد: دانشگاه در دوره فعلی مأموریت‌محور شده و وظیفه ما طراحی ساختمان‌های هوشمند برای رسیدن به این هدف متعالی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با تأکید بر آیین‌نامه تقسیم اعضای هیئت علمی  به گروه‌های الف و ب گفت: بخشنامه الف و ب بر اساس کارکرد اعضای هیئت علمی، توانمندی، انرژی و فرصتی که در  اختیار دانشگاه می‌گذارند، تدوین شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان نیز با تشریح کامل آیین‌نامه تقسیم‌بندی اعضای هیئت علمی به الف و ب  گفت: این طرح در راستای افزایش انگیزه و استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسیده است.

حسین خوشدل مفرد فعالیت‌های علمی و آموزشی اعضای هیئت علمی تمام وقت (مدل الف) را یادآور شد و گفت: مطابق این طرح «عضو هیئت علمی تمام وقت الف» موظف به انجام نظام‌مند 32 ساعت کار علمی در هفته (ثبت شده در سیستم حضور و غیاب)  هستند.

وی افزود: استادان می‌توانند معادل 32 ساعت کار علمی در هفته در زمینه آموزش، پژوهش تحصیلات تکمیلی (راهنمایی پایان‌نامه و رساله دکتری) و پژوهش‌های برون‌سازمانی و فعالیت‌های فناورانه و مشاوره و یا داوری مقاله یا رساله و مشاوره فرهنگی تربیتی دانشجویان و مشارکت در کسب درآمد‌های غیرشهریه‌ای دانشگاه و مشارکت در شورا‌های علمی و آموزشی، انجام امور اجرایی و نظارتی، آموزش‌های کوتاه‌مدت، مدیریت آزمایشگاه‌ها و کارگاه یا کلینیک و انجام امور محوله از سوی دانشگاه است.

به گزارش آنا، در پایان این نشست هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به پرسش‌ حاضران پاسخ دادند.