۱۴۰۰ يکشنبه ۲۲ فروردين
1400/01/16 پیام تبریک دکتر میثم عرب زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به مناسبت نوروز 1400

یا مقلب القلوب و الابصار
 یا مدبر اللیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

با اهداء سلام و احترام

بهار، آغاز فصل رویش دوباره، سرشار از جلوه های ناب آفرینش و بهترین تجلی معنوی و آیینی در پاسداشت طبیعت است و نوروز میراث ماندگار و باشکوه فرهنگ و تمدن والای ایران اسلامی است. همراه با ایام و اعیاد مبارک شعبان المعظم و موالید خجسته آن بویژه میلاد قطب عالم امکان حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف ، نوروزی دیگر از راه رسیده تا روزمان را نو کند و خمودگی، کسالت و سکون را از روح و روانمان بزداید.
اینجانب، فرارسیدن نوروز باستانی و تقارن آن با فرخنده اعیاد مبارک و ایام پر خیر و برکت شعبانیه را به فال نیک گرفته و آغاز سال جدید و بهار طبیعت را به مردمان پاک، انقلابی و شریف دارالمومنین کاشان و به ویژه به پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان ها که در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا مشغول خدمت هستند و همچنین به تمامی اعضای محترم هیات علمی، کارکنان ارجمند و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی کاشان تبریک می گویم.
  امید است همکاران ارجمند و دانشجویان گرامی با استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) و با بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش، در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بویژه در سالی که به تدبیر نیکوی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای  به سال " تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" مزین گشته پایدار و پیروز باشند و دانشگاه به عنوان قلب تپنده جامعه به خوبی ایفاگر نقش خود در این رسالت عظیم باشد.
امیدوارم سال نو نقطه عطفی برای بهترشدن روزگارمردم وسربلندی هرچه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وبرای شمابزرگواران سالی سرشارازموفقیت همراه باسلامتی باشد...
              ان شاء الله تعالی
                 دکتر میثم عرب زاده