۱۴۰۰ يکشنبه ۲۲ فروردين
1400/01/16 تجدید میثاق کارکنان و استادان دانشگاه ازاد اسلامی کاشان با شهیدان والامقام و آغازکار در سال1400

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: استادان و کارکنان با همفکری و تلاش مجدانه در عرصه‌های جدید علاوه بر جذب دانشجو در بخش‌های درآمدزایی غیرشهریه‌ای وارد میدان شوند.

استادان و کارکنان در بخش‌های درآمدزایی غیرشهریه‌ای وارد میدان شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان،   دکتر میثم عرب‌زاده در مراسم آغاز کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در سال 1400 اظهار کرد: از یکایک افراد مجموعه این دانشگاه اعم از استادان و کارکنان انتظار داریم با همدلی، همفکری و تلاش مجدانه در عرصه‌های جدید علاوه بر جذب دانشجو در بخش‌های درآمدزایی غیرشهریه‌ای وارد میدان شده و موجب رشد و اعتلای هرچه بیشتر مجموعه‌ای که در حقیقت متعلق به خودشان است، شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: شکی نیست که خیرخواهی، تلاش با عشق و همدلی می‌تواند به پیشبرد اهداف عالی کمک قابل توجهی کند و امیدوارم هر کس به سهم خود در این افتخار عظیم شریک بوده و سال جدید منشأ خیر و برکات زیادی برای این واحد دانشگاهی باشد.

رئیس، معاونان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان صبح امروز با حضور بر مزار شهدای گمنام مدفون در این واحد دانشگاهی سال کاری خود را با تجدید میثاق با شهدای والامقام آغاز کردند.

انتهای پیام/4062/4121